Curso gratis INAD101 Al·lèrgies i Intoleràncies Alimentàries
Curso gratis para: Trabajadores y Empresas, consulta próxima convocatoria
Modalidad de realización del curso: Online
Número de Horas: 20 Horas
Titulación: Diploma acreditativo con las horas del curso
Prácticas Profesionales en Empresa: Sí - Opcionales (consulta condiciones)
OBJETIVOS DEL CURSO GRATIS INAD101 AL·LÈRGIES I INTOLERÀNCIES ALIMENTÀRIES
PRÁCTICAS EN EMPRESA
El curso INAD101 Al·lèrgies i Intoleràncies Alimentàries dispone de 150 a 250 horas de Prácticas Profesionales en Empresa. Consulta con nuestros asesores de formación la posibilidad de realizar estas Prácticas Profesionales en su Provincia tras la finalización del curso. Las prácticas en empresa son opcionales y no obligatorias.
CONTENIDO DEL CURSO GRATIS INAD101 AL·LÈRGIES I INTOLERÀNCIES ALIMENTÀRIES
UNIDAD DIDÁCTICA 1. CONCEPTES GENERALS
- Reaccions adverses a aliments: classificació
- Intoleràncies
- Al·lèrgies
- L'anafilaxia
- Situacions de risc
- On trobem els al·lèrgens
UNIDAD DIDÁCTICA 2. GESTIÓ DEL RISC
- Principis bàsics
- Diagrama de gestió
- Bones pràctiques
- Contaminació creuada
UNIDAD DIDÁCTICA 3. APLICACIÓ PRÀCTICA DEL NOU REGLAMENT D'ETIQUETATGE DELS PRODUCTES ALIMENTARIS. "L'ETIQUETATGE NUTRICIONAL"
- Introducció: el nou Reglament 1169/2011
- Etiqueta i etiquetatge
- Responsabilitats
- Informació alimentària obligatòria:
- Denominació de l'aliment
- Llistat d'ingredients
- Substàncies o productes que poden produir al·lèrgies o intoleràncies
- Quantitat de determinats ingredients
- Quantitat neta
- Data de durada mínima o data de caducitat
- Condicions especials de conservació i/o d'utilització
- Nom, raó social i adreça de l'operador
- País d'origen o lloc de procedència
- Forma d'utilització
- Grau alcohòlic
- Lot
- Distintius d'origen i qualitat agroalimentària
- Informació nutricional. Etiquetatge nutricional, d'obligat compliment des de desembre de 2016
- Aplicació pràctica de normatives d'aplicació sectorial